Quote Originally Posted by kimmi View Post
Ada čuš šta se promijenilo, sad DPS odbornici na Žabljaku poklanjaju SPC-u plac u centru koji je bio u opštinskoj svojini.

Svrha.. izgradnja hrama.

Eto to se promijenilo.

Sem ako ne misli da su Medenica & sin, Blažo Jovanić & stečajni upravnici, Veso Vukotić, Lazović & co bili temelji države. U tom slučaju temelji se ljuljaju .

Lično mislim da su temelji države jači od tih korumpiranih likova i kriminalaca koji su obnašali visoke državne funkcije.

Iskreno, ja bih volio da imamo pametniji narod koji ne glasa DPS/SD, DF i slične, da imamo normalne političare, da nemamo večinu ljudi koji u totalu od preko 50% podržavaju kriminalce ili su slijepo odani crkvi...ali avaj.

Zahvalimo DPSu koji umjesto da je napravio sređenu i bogatu državu i jake institucije, gledao je kako što više da šklape oni na vrhu, a ovi sitni da se ogrebu za mrvice sa stola.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ja mislim da si i ti svjestan koliko je ovo izlizana priča i koliko (više) ne prolazi. Previše su otvorene karte za taj lov u mutnom. Te margine jednostavno više ne postoje.

Pominjati plac na Žabljaku i DPS u situaciji kada the gamecganger Abazović maltene pola Crne Gore pretvara u plac SPC, je... Ne znam ni sam, bolje da ne završavam rečenicu.