Quote Originally Posted by Antares View Post
Znaci sigurno nije Dritan i ego/inat/dokazivanje/savjet amerike/pomoc prijatelja/smatranje da tako treba ili kompleksi vec je Sky, Srbija i Vucic.
Prica ti je na nivou Bolivuda...
Priznajem, to je u kompletu moja konstrukcija, nemam niti jednu indiciju, a ne dokaz, da se radi o tome. Ali ja ne vidim šta drugo može biti...ego, do kad? Aj sad da se lažemo da URA ovo može da preživi, jer "Amerikanci"...

Quote Originally Posted by zaro View Post
Ne znam sta je gore da li dps aktivisti ili ova prica o amerima kao o sili koja se pojavljuje niodkuda i resava stvar…

Da li vi shvatate da ako DPS sad ne podrzi skracenje mandata skupstini oni su pucali sebi i u drugu nogu… ili ce dobiti nesto sto ce ih do izbora ojacati toliko da ce svakog momenta moci da ucenjuju…

DF je kompromitovan ali ta kompromitacija traje od 30.08 a ne zadnja dva meseca i pozicija u dubini…

DCG ce najvise profitirati od ovoga
DPS ako ne podrži skraćenje mandata, SDP će da ih rastoči. I treba.

Quote Originally Posted by kurogane View Post
Da se arhivira ovo u suštini tehničko pitanje koje jemorethodni režim uzdigao na nivo biti ili ne biti (njihove) Crne Gore.
Sad su sve vjerske zajednice regulisale svoj odnos sa drzavom i vlada moze da izlazi iz kaljuga DPSa i SDPa.
CPC treba da uzme ovaj ugovor Dritanov, u .docx, i da radi Ctrl + F, Replace, i samo "Srpska" => "Crnogorska". Bez da promijene jednu jedinu zapetu u tekstu, mimo ovoga. I da to fino ponesu Dritanu momentalno na usvajanje.

Ako je tehničko pitanje, onda računam da će to relaksirano da se usvoji na prvoj sledećoj sjednici, kako to pitanje ne bi opterećivalo EU integracije?

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
Ne znam je li ko primijetio, ali Ni Rasko ni Ranya ne pomenuse davanje ostavke. Nego ova vlada je pala, imamo 37 poslanika, sro je dovoljno(ne znam za sta konkretno, ako DF ne uleti ili DCG. A i jedni i drugi su poznati po tome da hoce da glasaju isto sto i DPS. Za SDP je tek trka.
Elem, klasicna prevarantska prica dje ce sad jedno tri mjeseca do pola godine da ostanu u vladi, da lopatama ubacuju aktiviste i miniraju vladu iznutra.
Ali ostavke nece dati nijedan. Toliko o principima tih moralnih velicina. Ipak je dobro, bile susne nekolike godine, a ide kriza...
@outline vidio sam...purisic koji je pokrenuo gradnju onog skadra na Bojani od Doma starih u Podgorici, dje su milioni potroseni, a jos se ne vidi kraj
Kome da daju ostavku, jadan ne bio? Da nam lakše Dritan tisne Otvoreni Balkan niz grlo, da mu niko ne smeta dok prosipa nebuloze?