Quote Originally Posted by paparazzo View Post
Pozdrav svima!
Razmisljam o kupovini novog bicikla, pa bi mi bio koristan svaki savjet. Mislim da mi najvise odgovara klasa treking, posto je planirana voznja grad/okolina grada, skoro iskljucivo asfalt. Nikakvo posebno forsiranje, u skladu sa godinama.
Znaci, da definisem budzet na 500 (+- 100)eura. U toj cjenovnoj klasi, a citajuci malo po internetu, izdvojio sam neke modele koje cu linkovati, a vi slobodno prokomentarisite i predlozite nesto drugo.
POLAR SHADOW - Tempo prodaja i servis sportske opreme
Trek FX 1 Disc 2022 Rage Red (bajkeraj.me)
CROSS C-TRAX GENT URBAN 28" NEX 7S - Tempo prodaja i servis sportske opreme
Nakamura PLATINUM 6.0, treking bicikl, crna | Intersport
TREKKING CAPRIOLO PODGORICA (dragije.com) Merida ili Roadster, ili sta vec valja od Capriola
To je fin budzet i mozes uzet dobro biciklo. Pogledaj jos u tempo Scott modele, a u bajkeraj Cube i Fuji, najbolje da podjes uzivo i vidis, mozemo ti odje rec zasto je neki bolji od drugoga, ali treba i, dizajnom da ti se svidi. Obrati psznju na gume, nekad budu dosta agresivne, a ako ces da vozis vecinom po asfaltu onda bi ti trebale neke sa manje krampona, ovo ti kazem jer znaju da izadju u susret u prodavnicu pa mozes da zamijenis prilikom kupovine uz ili bez doplate. Od opreme savjetujem da odma uzmes drzac za bocu i bocu ako ne dolazi, a ostalo po potrebi i preferencama, ne moras odma sve uzet jer zna da se nakupi para dosta.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk