Hah, $etio sam se danas kad sam bio na burger kod njih zašto su zatvorili bili. Odličan burger ali neozbiljni brate, ista priča ka i prošle godine, ne umiju da rade posa i tačka. Na instagramu im gledam elektronski meni, reko povoljno baš ali mi se ne poklapaju cijene sa ekranom koji gledam kod njih, sve za po 30-35% skuplje no u meniju. Što je reko ovo? A to su nam cijene veli za Nikšić. Hah, dobro reko. Daćete mi reko kraljevski burger - NEMAMO. Aj nema veze donesite po vašem izboru + pomfrit, donese đevojka, fiskalnog veli nemamo tek smo počeli juče. Dobro, nije ni to problem, gladan sam. Ali kad mi donese JUČERAŠNJI pomfrit, znači ne mlaki, ne današnji no jučerašnji posrani pomfrit prodimio sam bio, je li reko moguće da iste stvari ponavljate ka prošli put kad ste u PG bili? Sliježu ramenima uz gorak osmijeh, niko ni ne pokušava da kaže da nisam u pravu ili BOŽE SAČUVAJ da su se ponudili novi svježi pomfrit da mi donesu.
Burger ka burger odličan stvarno, ne mogu vjerovat da padaju na ovakve gluposti. Neko mi reče da u NK nema tih problema, da se drži neki kontinuitet pa i ne čudi što opstaju svih ovih godina tamo.

Reply With Quote
Bookmarks