Originally Posted by
lucke91
Doček Patrijarha Porfirija u Pljevlja.... nerealno veliki broj ljudi ga dočekao u PV... Svaka čast pljevljaci...
Ono kad se samo u PV okupi za dan bez organizacije 3 puta više ljudi nego na belveder dps-ovaca dje su dolazili iz cijele cg u kolone, gorivo se plaćalo do Cetinja itd... za Markovdan u Pg isto 3 puta više...
U četvrtak u Nikšić, tradicionalna litija za praznik Sv. Vasilija, predvodi Patrijarh Porfirije, očekuje se oko 50.000 - 70.000 hiljada ljudi, ako ne i više.
ČETVRTAK 18h NIKŠIĆ - DOBRODOŠLI SVI !

Zbilja bez ikakve loše namjere, iz najiskrenijeg kuriioziteta, ali prosto moram da te pitam-
Skroz kapiram kad demokrate fotošopom teleportuju stotinak iljada ljudi u ulicu sa tri auta i četvrtim na kant. Potpuno mi jasno što s time oće da postignu, a nekako i očekivano. Politička borba nema ni rukavica, a ni ispod pojasa, jbg.
Ali mi, brate, totalno nije jasno koji nekome može bit motiv da fotošopuje pola NBA utakmice na crkveni skup?
Najozbiljnije pitam, prosto ne kontam zašto to, i čemu.
Inače, čitav središnji dio fotki ti čine ljudi poređani po sjedišta, u savršenom redu, za razliku od onih iz prva tri reda, kojima se vidi da zbilja tamo stoje kako je ko stao, i uz to, gledaju na pogrešnu stranu- po kamermanima i liku u žutu majicu iz prvog reda vidiš da je bina skroz u drugom pravcu od onoga đe ti ova silna publika gleda ko ukočena. Koliko su visinom nadvisili onu žutu srednišnju građevinu nećemo ni pominjat.
Elem, tamo na temu o Ukrajini se upozoravalo na fotošopove, igrice, i ostale montaže, no ne govorim zbog toga što mislim da i tebe treba admini da upozore.
Prosto bih volio da mi objasniš koji je zdravorazumski motiv da neko montira publiku na crkvene skupove.
Jer ovaj, kojeg ja mogu da se shjetim, mi se ništa ne sviđa.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Bookmarks