Results 1 to 25 of 1957

Thread: Odgledah:

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Aii đe ga iskopa!
    Nijesi star, (evo da budem supportive ), već ti se ukus iznijansirao i postao zahtjevniji koliko samo .

Muka mi je da tražim, a i da li uopšte postoje sačuvani forumski filmski spisi iz 2013-te?

Kad se pojavio, bio je hit ovdje na forumu. Isfalili ga do neba a ja povjerovao sve . Potrčao da pogledam, pa grdno razočaran viđenim omrčio ga baš, lol. Načelno, sad kad pogledam, nijesam bio u krivu, nije posebno dobar, ali sam možda mogao biranijim riječima da ga pernem
    Al dobro "bio sam mlad, lud, verovao sam u svetsku revoluciju, pravdu, istinu, Staljina.." (Ilija Čvorović)

A Rakun, ko se sjeća viteza istine i referentne tačke svega što postoji, svašta mi zborio, , nazivao hipsterom i čudima, jer je njemu i dijelu forumske publike, bio pojam sf kvaliteta.
    Džaba sam se trudio da objasnim zašto je daleko od dobrog, ostah šupak hipsterski pa hipsterski!

So, evo opet posle skoro deceniju, u čemu je problem? Ideja grandiozna, izvedba mediokriozna ili još gora

-"Sjedeljka je u jednoj kući, dosta gostiju na večeri, neki treba tek da stignu, niotkud pojavljuje kometa na nebu i stvara temporalno-dimenzionalne riftove u reality fabric-u na zemlji.."

Evidentno ideja dobra, no koliko dobra toliko i zahtjevna. Nažalost tvorci nijesu uspjeli ni približno da iznesu taj dio kako treba, te zaplet-radnja, a i gluma u dobroj mjeri koliko se sjećam, ne uspijeva ni približno da bude spram.
    E meni je to bio, tad kad sam volio filmove i bio težak perfekcionista, smrtni grijeh. Lakše mi je bilo podnijet čitav film kantu, nego kad je ideja sjajna, a film o njoj trt, no išta!
    Last edited by NexusVI; 07-05-22 at 00:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks