Nacionalna pjesma. E blago Danici Crnogočević kako je uzdignuste. Nacionalna veli pjesma.
Još malo pa će u kajdanke dolazi odštampana vjerovatno.
Gdje sam ja to napisao da je zabranjeno? Čitaš li ti uopšte što sam napisao.
Ne izvrći da sam napisao nešto što nisam.
Nemojmo izjednačavat igranje uz kolo sa kamenovanjem. Ja prvi nisam izjednačio, niti branio ove koji su kamenoali.
Ti ovo ne vidiš kao provokaciju. I to je OK. I ptice na granu zanju da bi u Berane na pjesme o Krstu zrnovom svi bili oduševljeni i cvijećem bi dočekali takve pjesme.
Podsjećaš me na jednog forumaša koji mi redovno prijavljuje postove koji su na bilo koji način protiv Srba ili se isti pominju u negativnom kontekstu.
Tako i nedavno prijavljen je bio post u kojem je neko napisao da su u Berane žene dočekivale okupatore sa sve slikom. I taj post je bio odgovor na prethodni post gdje je neko pisao kako su to radile žene sa Cetinja.
E vidiš, on je ovaj post vezan za žene Berana doživio kao uvrede na račun žena, dok je post na račun žena sa Cetinja lajkovao tj kliknuo thanks.
To je ta jednakost koju vi ovuda zagovarate.
Kad smo već kod zabranjenoga, zabranjeno je blokirati tunel iz bilo kojeg razloga, što si po sopstvenom pisanju ti radio radi crkve.

Bookmarks