Ja kroz sve ove postove na ovu temu ne vidim nikakav problem . Jesmo li se svi slozili da je scam - jesmo . Znamo li svi da je navlakusa i da ce jednog dana puci - Znamo .
Kad svi znaju da je rizik velik , onda su svi svjesni da na svoj rizik i ulaze . Ovdje se otvoreno prica da ne moze da potraje i da je piramida , bolje i tako nego kako se One Coin prodavao i prica da ce rast u nebo i sto chuda a bio klasicna piramida . Jedino su dobro prosli ljudi koji su dobijali pare od uclanjenih likova.
E ovdje je isto tako , dobijaju se pare od referala , onaj ko je ukljucio vise osoba prije je vratio ulozeno , dio je na vrijeme usao pa je zaradio josh , e sad jbg dio ce puc od ovih ko kasno udje i ko je pohlepan
Kome se cima moze da napravi vise naloga od jednom i free da uzme nekolika puta po 10$ a da ne ulaze nista . Znam neke koji su napravili po nekoliko naloga , uzeli tipa 50-60$ dodali josh malo i uzeli paket od 100$ .
Suma sumarum, ovo je Balkan. Los standard , ljudi bi da dodju do veceg novca na brzi i laksi nacin , narod je zeljan novca i nekog lagodnog zivota i onda vecina razmislja aj da stetujem 500-1000e al mozda i napravim neke pare , pa aj i da mi sj ne bude zao da nisam probao …
E to smo mi i nas mentalitet . Al opet sve je to ok dok te neko ne maze i prica ti kako je ovo super i kako je full legalno i slicno . Al kad znas koliki je rizik onda je sve regularno ( makar je to moje misljenje)
Sent from my iPhone using Tapatalk

Bookmarks