Results 1 to 25 of 277

Thread: Cheil World Wide

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    924
    Thanks Thanks Received 
    1,297
    Thanked in
    614 Posts

Default Cheil World Wide

Ja kroz sve ove postove na ovu temu ne vidim nikakav problem . Jesmo li se svi slozili da je scam - jesmo . Znamo li svi da je navlakusa i da ce jednog dana puci - Znamo .

Kad svi znaju da je rizik velik , onda su svi svjesni da na svoj rizik i ulaze . Ovdje se otvoreno prica da ne moze da potraje i da je piramida , bolje i tako nego kako se One Coin prodavao i prica da ce rast u nebo i sto chuda a bio klasicna piramida . Jedino su dobro prosli ljudi koji su dobijali pare od uclanjenih likova.

E ovdje je isto tako , dobijaju se pare od referala , onaj ko je ukljucio vise osoba prije je vratio ulozeno , dio je na vrijeme usao pa je zaradio josh , e sad jbg dio ce puc od ovih ko kasno udje i ko je pohlepan

Kome se cima moze da napravi vise naloga od jednom i free da uzme nekolika puta po 10$ a da ne ulaze nista . Znam neke koji su napravili po nekoliko naloga , uzeli tipa 50-60$ dodali josh malo i uzeli paket od 100$ .

Suma sumarum, ovo je Balkan. Los standard , ljudi bi da dodju do veceg novca na brzi i laksi nacin , narod je zeljan novca i nekog lagodnog zivota i onda vecina razmislja aj da stetujem 500-1000e al mozda i napravim neke pare , pa aj i da mi sj ne bude zao da nisam probao …

E to smo mi i nas mentalitet . Al opet sve je to ok dok te neko ne maze i prica ti kako je ovo super i kako je full legalno i slicno . Al kad znas koliki je rizik onda je sve regularno ( makar je to moje misljenje)

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Stivi; 13-04-22 at 22:05.
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

2. The Following 3 Users Say Thank You to Stivi For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)