Originally Posted by
Gagarin
Svaka čast Spajiću i sramota je da ga ovdje neko ogovara.
Finansije su nam konačno pod konac sređene. Toliko dobro da će sad policajci da idu ponovo pješke jer nije plaćena rata lizinga, šume gore jer nismo osigurali avione... Al zato para u državnu kasu koliko oćeš!Makar tako veli Mickey.
Još kad nas krene sa kriptovalutama i arbitražama. Prava smo zemlja za to. Idealni i za blokchain logistiku. Jes da po pola dana nema struje u glavni grad, ali to su finese. To će ekpresno da sredi sestra od Bratiće u CEDIS i Milatovićeva žena u Prenos. Eektro matrijarhart ima sve da sredi.
Ovako, da razjasnimo detalje da bi narod znao, laž je da nije plaćena rata lizinga sve je uredno podmireno, do finansija nije, problem je u zaključivanju tendera dva puta produživan rok za dostavljanje ponuda a postupak vodi Uprava za katastar i državnu imovinu čiji je direktor Koča Djurišić funkcioner DF-a, pa ti vidi ko tu i zasto to odugovlači, mislim da je jasno...
Drugo šume gore jer imamo bolesne pojedince piromane, a MUP dje Sekulović ima nadležnost nad avionima da su htjeli mogli su to da završe jer je osiguranje aviona bilo 120.000 eura a oni su imali budžet od 101 MILION eura. CEDIS vodi kadar demokrata, a CGES vodi kadar SNP.
No eto Mickej kriv za sve.
Ali kad vidim kako ga napadate sve mi je jasno koliko gori pod noge...

Originally Posted by
Vitis
Mislis namjesanje tendera Osmanagicima...treba neko da izadje sa cifrom koliko je profita doneseno njima ovom rent a car metodom.
Ne znam da li se namješta njima, svakako ovakav tender ne može ni ispunit uslove u cg osim osmanagica i alijansa, ali ovdje je u pitanju operativni lizing koji je sklopljen jos u vrijeme dps-a. Za firme ili organe koji imaju veliki broj auta operativni lizing je ubjedljivo najbolje rješenje jer time eliminišeš troškove održavanja, registracije, guma, i svega ostalog a na kraju auta kad su izraubovana i za otpad vratiš prodavcu i uzmeš nova, i ne gubiš vrijeme na prodaje itd... operativni lizing je uvijek bolja opcija nego da kupiš auta, i sam radiš sve gore navedeno i ušteda je velika...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Bookmarks