Quote Originally Posted by JaffaCakes View Post
Pa to pitam, znam da nije ništa gora od konkurencije istog godišta, a cijenom je masu ispod.. Vidim po oglasima da se Laguna II moze za 500 eura uzet, a nijedan drugi brend nije toliko malo. Isto važi i za Lagunu III, cijenom je masu ispod drugih, tačno ka da ništa ne valja.. A ne izgleda loše to auto, a nije ni loša toliko baš ja mislim.. nisam pametan
laguna II je vec stara i vecina je dooobro razbaracena...
skoro svaka je prosla neku fazu gremlina sa elektronikom, neko je to rijesio po PSu, neko je to zabasurio jer je bilo skupo - otud i cijene

laguna III je novija (you don't say), ali je isto tako "mrtav" auto jer nema i nece imati direktnog nasljednika... nikad mi nije bilo jasno sto je tako, ali ta auta sa kraja loze uvijek budu jeftinija - valja toliko drzimo do tradicije da se unaprijed nerviramo sto necemo moci preci na naredni model... to je od onoga dje je dje vozio golfa I, otac golfa III, a ja mijenjam V za VI uz doplatu

ljude koje ja znam da imaju lagunu III su izreda odusevljeni njome... meni je licno nekako "manja" od II, ali mi je iznutra dosta ljepsa, ljepsi su materijali itd