Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
Realno te stvari su vec gluposti i po meni nepotrebne.

Tj. ako ti iduci mjesec stigne da si prosli redovno platio, tj. nema duga onda ti taj stari racun (i svi oni prije njega) apsolutno nisu potrebni.

Nego se udaljavamo od teme pa necu dalje ali kapirate poentu.

Znaci racuni/uplate i sl. se cuva dok god mislis da ti treba. Onda kad si siguran da je to uplaceno/proknjizeno i zavrseno onda se tu i zavrsava potreba za cuvanjem istih jer se tim novim gdje nema nikakvih zaostalih placanja, tj. dugova dokazujes da je sve do tada i izmireno.

Sad da ne bude skroz 'offtopic'... i dalje me zanima sto znace pitanja policiji (interventnoj prije svega) "Jeste li osudjivani" ili neka slicna pitanja na tu foru... Znaci dusu mi uzese na mojim kratkim relacijama Bar - Sutomore. Znaci izuvaju me iz cipela svaki put sa nenormalno glupim pitanjima, provjeravaju 100 puta ne znam ni ja sto a ako vozim kojeg nesretnika na suvozaca poput brata ili majku onda i oni nagrabuse dje im traze licnu kartu pa provjeravaju pa pitaju za zaposlenje, adresu stanovanja itd. itd.

Pa koliko je tim jadovima dosadno, to je prosto nevjerovatno. A onda kad osjete kako ih ja ne mirisem niti persiram jer prema istim nemam apsolutno nikakvog postovanja onda sva ta procedura traje jos duze.

E jbg.. bice je i ovo 'offtopic' ali ne zamjerite, necu vise
Kad pitaju cime se bavite, kazete samo doktor i provjereno pustaju momentalno. Cak i ako ne pitaju, kad mi traze da duvam, kazem mi doktori ne pijemo, i ista prica. Naravno nisam dr