Results 1 to 25 of 1957

Thread: Odgledah:

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    357
    Thanks Thanks Received 
    817
    Thanked in
    497 Posts

Čini mi se da bi mogao napisati podosta toga šta mi je smetalo kod tog filma, ali najveća nebuloza mi je sama priča, tj. razlog zbog kojeg su poslati na Zemlju.

Arishem ih je poslao da pomognu ljudima da napreduju i da se razvijaju, ali da se ipak ne miješaju puno, pogotovo ako su u pitanju ratovi i slične stvari jer tada "ljudska civilizacija najviše napreduje".

I to je razlog zbog čega se nijesu miješali kad je Tanos puknuo prstima i obrisao pola univerzuma, što je krajnje retardirano, kad na kraju Arishem objasni zbog čega (koga) su oni ustvari na Zemlji.

Da ne ulazim previše u detalje i kvarim za ljude koji planiraju da tek gledaju film, ali na osnovu te logike, Tanos im nije zamalo upropastio planove na Zemlji, nego i na svim ostalim planetama na kojima su Eternalsi.

Ako su ikad trebali da se miješaju, to bi bilo zbog Tanosa.

p.s. Takođe mi je zanimljivo da je posle "Loki" serije ovo još jedan primjer u poslednjih godinu dana đe je Marvel pokušao potpuno da obezvrijedi dešavanja iz prve 3 "faze", zaključno sa Avengers: Endgame.
    Last edited by Bor1s; 13-01-22 at 10:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks