A to ako ćeš da ga pereš ili čistiš filter, treba se filter izvaditi ali opet nije vala kutara.Mislim svakako da se to ne treba raditi posle svakog usisavanja, ima ga i @EKV pa neka me ispravi? Vidjeću u kakvom je filter stanju posle 3-4 usisavanja pa ću procijeniti, sad za sad istovaram na klik smeće.
![]()
Imaš ovdje na 0.50s kako se prazni
Btw, ni da sam ambasador Xiaomija, uzeh i šrafilicu njihovu, imam i Black&Decker ali je nisam puno koristio jer je glomazna i teška, nekako mi je bilo mrsko koristiti.Ova Xiaomi je baš lagana i sitna a istovremeno i jaka. Veliki plus je što nekako bolji osjećaj imam pod prstom dok šarafim, sa ovom B&D sam znao šaraf da uništim ili neku drvenu površinu ako i malo ne budem skoncetrisan i zabrzam. Juče je baš testirao dok sam ugrađivao Xiaomi plafonjerku , (neko je već pominjao ovdje da je uzeo i da je zadovoljan), odličan posao je odradila mala šrafilica. Plafonjerku sam na blic probao samo, testiraću je danas, čini mi se da baš dobro "bije"
![]()

Mislim svakako da se to ne treba raditi posle svakog usisavanja, ima ga i @EKV pa neka me ispravi? Vidjeću u kakvom je filter stanju posle 3-4 usisavanja pa ću procijeniti, sad za sad istovaram na klik smeće.
Reply With Quote
Bookmarks