Quote Originally Posted by Njivice_Orano_Nepreorano View Post
Protok nije problem, ne znam sta Telekom ubija na EON pa da to radi varijabilno (da Telekom gusi EON on bi to radio potpunim blokiranjem, a ne vremenski nasumicnim obaranjem brzine ka odredjenim IP adresama )
U isto vrijeme kad imam zafrkanciju sa EON-om, YTB radi perfektno (odgledam bilo koji 4K video bez greske, plus saltanje sa jednog videa na drugi), Rakuten TV isto radi bez greske ( ali tu stvarno nemam zanimljivo sto gledati), Prime TV isto otvara bez greske.
Tako da ne znam sto da kazem Telekomu kad mi sve drugo na internetu radi top ( i VPN, i download sadrzaja, i otvaranje sajtova, radio streaming). Cak i da pogasim svim ukucanima internet, EON i dalje steka (i da ponovim, stekce samo u vecernjim satima).
Evo sad sam testirao EON na neki telekomov pripejd preko hotspota. Radi dobro uglavnom stucne po nekad. Meni to tvoje nesto vise lici na neko zagusenje uvece jer nema logike da ako ti radi preko dana da ga uvece neko blokira. Koristi li jos neko internet od ukucana u isto vrijeme mozda je opterecen. Mozda da promijenis password za internet mozda ti se neko uvece kaci...