Originally Posted by
joni
Ja izolaciju završio prije 3 dana.Prošlo odlično.Prva 2 dana klasika(malo temperature,bolovi u zglobovima,nalazi nakon 2 dana izolacije bili svi u granicama osim CRP-13.Saturavija 96-98.Ispio 6 hemomicina na svoju ruku.Nakon tih 6 dana nalazi i dalje svi OK+CRP pao na 3)
REVAKCINISAN u junu kineskom.
Žena izolaciju završila juče.sve kao i ja s tim da je njoj pored svih OK nalaza i CRP bio oba put oko 2.Na dvije kontrole kod pulmološkinje Milačić i dr u kovid ambulanti slušana-sve čisto,saturacija 99,isto dobila hemomicin...a onda preksinoć(13 dan izolacije) dobija temperaturu,slabo se osjeća.Juče izvadila 3. put nalaze-manje više se sve poremetilo a CRP odletio na 70.Hitno kod iste dr u Moj Lab:jasno je čuje po obje strane.Skener jasno pokazuje-upala po obje strane.Trenutno u Dom JNA prima trostruku antibiotsku terapiju iv+urbazon 80 i sve to x2 na dan.
Ne znam zašto ću ovo napisati velikim slovima ali-NEVAKCINISANA(jbg.imala stav...ono visoka škola,diskutovanje sa antikovid "saborcima" iako je tehn.struke...)Što je najbitnije odmah se osjeća bolje posle 1 terapije,ali viđećemo za 5 dana što je učinjeno.
Mlađi sin jedan dan imao glavobolju i temperaturu.Bez ikakve terapije cijelu izolaciju.Nije ni kašljucnuo.3. dan izolacije,standardno,mogao si ga naći na lusteru,ispod tepiha i obarao rekorde u skoku u dalj kroz kuću.
Stariji sin,sportista...14 dana izolacije zbog nas,nije ništa osjetio i vjerovatno nije ni zakačio.Nije ni testiran.Nas troje jesmo i bili +
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Bookmarks