Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
Dok Fidelu ne prekinu spojnice pa pocne da koristi svoj stari auto kao "Demolition racer" na PS1. Onda ce bit' veselo a mozda neki i nauce, jelte.
DJe se ovoga sjeti

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
A ovog TAKUMI-jevog bi okrenuo na krov kad bi imao jos par momaka blizu mene.
Obrnuo bi ono takumi sam, ima ga vala no je fin

Quote Originally Posted by hercules View Post
U mad bro?
Sto ne stavis i ti na biciklo da vidis ko ima jaci. Ionako istim stazama se vozi

P.S. Svakog bih iskljucio iz saobracaja zbog onoga.
I nasi bi, da imaju mjerace buke u kola... po ZOBSu za to ide kazna, iskljucenje iz saobracaja i vanredni tehnicki - no kurcobolja

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
Kod nas je neku noć komšija zbog toga zavo komunalnu. Kroz Blok 9 neki kreten svaku noć sa takvim auspuhom kruži.
Quote Originally Posted by Bugi View Post
A meni na kružni tok, svaku noć od 1 do 3 škripe gume. Vježbaju ljudi...

Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X

............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ja zivim na selo, ali i na ~500m vazdusne linije od starog puta PG_DG... iskljucivo u nocima kad je kakva provla oblaka niko ne razvlaci auto/motor...
od kineskih preradjevina od 50cc++, preko raznih vw do a8 4.2 quatro posle uspjesne sezone na papriku ima svega...

kad smo kod degenerika - ko su ljudi koji predju 2 trake u suprotnu stranu da stanu tik uz zeljeni objekat (npr trafiku preko puta Dana), samo da bi posle minut zaustavili sve 4 trake da se okrenu i odu nazad ka milenijumu??? ima li dobroga psihijatra u CG

Mogu li gradjani da traze od Drzave da radi svoj posao? Da se uvede psihijatrijsko posmatranje za neke prekrsaje...