Vidim da se opet bavis izvodjenjem zakljucaka na umisljenoj premisi. Malo si bio smanjio ali sada si opet poceo da koristis nepostojece tvrdnje da bi kao dokazao poentu.
Nisam ja rekao da su njemacki zakoni nenormalni, niti da je nas los...
Bio sam precizan, jeste li vi normalni. Poprilicno precizna konstatacija. To sto ti pokusavas da legitimises svoj stav skrivanjem iza vece grupe ili slicnog narativa, to samo govori koliko znas o ovome. Ali ti ne smeta da pokusas da poentiras.
Elem... Nije isto kada siris nacionalnu mrznju ispred grupe, svoje stranke ili na velikom mitingu pristalica i kada to uradis pred 40 pratilaca na FB. Isto tako nije isto kada tvoje rijeci doprinesu zlocinu bazirano na tvom govoru mrznje(konkretno sudjenje Seselju bas za ru stvar) i kada ti objava ima 7 komentara i 12 lajkova(lupam nemam pojma ko je lik).
Ovako se stvara diktatura. Ovako je radilo DPS sudstvo godinama. Ne, nisam pristalica radikalnih metoda. Ili da uvedemo kineske ili serijatske zakone, da bi ti bio zadovoljan. Mislim kapiram zasto podrzavas kaznu za ovoga kukavca. Da bi sjutra rekao zasto se ne hapsi ovaj ili onaj koji vrijedja crnogorce.
Elem i da ti to rijesim. Ni sa ovim se ne slazem
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...vjerske-mrznje
Da priblizim jos malo. Poznati forumas Ljusa ima lijepe izlive fasizma na twiteru. Na viber grupi je to jos gore iskreno. Ali da nismo upoznati sa njegovim bravurama na CDM, dje se trudi da nema izliva fasizma, na twitteru i viberu je drugacije. Ali njega na twiteru prati mozda 1000 ljudi dok je cifra na CDM 20 puta veca.
Cak ni za njega nije isto sta pise na CDM a sta na Twitteru da bi bio kaznjen ili uhapsen.
I to je sva razlika. Kolika je u stvari publika i koliki je njen uticat. Bice nekad, imam osjcecaj, da jos neki bivsi administratori ovog foruma brisu twiter naloge

Bookmarks