Results 1 to 25 of 30716

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    1,579
    Thanks Thanks Received 
    2,195
    Thanked in
    1,053 Posts

Quote Originally Posted by TheGovernor View Post
    A sta da uradi kad ga pljuju iz DPS-a i DF-a, mene je fenomen da je jos premijer, da nije rekao evo vi sve i idite u pm lesinari.
    Mi smo posebna sorta naroda, samodestruktivni, necemo da izadjemo na ulice sad kad je sve poskupljelo, kad banke nece da daju totalni moratorijum na kredite, jer je sve poslo u k...c, ali zato izadju da jedu g...a po ulicama za partije, da masu zastavama, kao da ce od toga da nahrane porodice, ja ne mogu sebe da zamislim da izadjem na ulicu da branim nekog politicara, kakav retard treba da budes da to radis.
    Bas se sa svim napisanim slažem,sto se tiče zdravka i ekipe kapa dolje,trpe takav pritisak sa obije strane da će i njima sjutra(kad god to bilo) sigurno laknuti kad se iscupaju iz drustva ovih hijena.

Ovo drugo sto si napisao je cist dokaz da ovaj narod i dalje više interesuju nacionalne teme nego ekonomske i zato ćemo da ispastamo još dugo,licemjeri iz bivse vlasti su prepustili vlast i ostavili praznu kasu da bi kao njih prozivali sto su se zadužili 750 miliona,nema tu šta više da se ukrade,još sad kad je korona,mi smo bas blizu duznickog ropstva,evo i oko autoputa je aktuelna priča.

Ono sto se slažem sa frontovcima je da se mora krenuti u obracun sa onima koji su opustošili ovu drzavu,ali pod hitno koliko je to moguće.Jedino tako ova država može stati na noge koliko toliko,ali izgleda se nikome ne zuri,dritan je prije nekoliko mjeseci rekao da će naredni period biti zanimljiv,ali ništa od toga,tako da ova vlada i nema neko pravo da se buni kad ih “buše” sa svih strana,brate ako si spreman da se obracunas sa kriminalcima i lopovima ajde,ako nisi mici se neka pokuša neko ko ima petlje,mada doduše pitanje je koliko su njima odrijesene ruke,meni ovo sve djeluje na dogovor izmedju evrope i ovih naših da se preda vlast mirno i da se niko ne dira,ili eto poneka sitna riba,ali to nije ono za šta smo glasali i za šta smo se borili,Al ajde da ih pustimo još neki period,možda se nešto i uradi kad se ovo sudstvo i tužilaštvo “procisti”.

Ja skoro napisah,odje ljeba nema dok svako drži svoju stranu,niko da osudi nešto nego se čeka “kiks” suprotnog tabora da se udre po njima,a svi zivimo tu zajedno i dijelimo istu sudbinu,iskreno mislim da je vrijeme da zajedno izadjemo na proteste protiv ovih ekstremista sa obije strane,da se preplavi grad i sa jednom i sa drugom zastavom,da damo do znanja da imamo prečih stvari od njihovog barjacenja(sto je najgore,onog barjacenja iz interesa) jer bas nemamo vremena za gubljenje

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)