Quote Originally Posted by kimmi View Post
Kupuju ljudi fotelje od 800€ na koje ne sjede već služe za ukras, a žao im da kupe 55"+ ili ne daj bože 65" televizor.

No tako je to kad žene određuju proritete!!!

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Evo kao zena da ti odgovorim Komentar j epomalo sovinisticki ali to cemo da previdimo.
Fotelja j enesto sto je veoam korisno, kao dio namjestaja koji ce jako dugo da traje a recimo jedan samsung telefon kosta 1300eur?
Mi imamo veliki dnevni, ugaonu garnituru i fotelja je smao dodatak na kome moze da sjedi jos neko kada se drustvo okupi, birali smo je da bude prvo udobna a zatim lijepa. Ja cam nijesam ni zeljela lai se muzu dopada fotelja i ja sad treba da kazem e ne moze, sta ce ti
Pri tome TV kosta mnooogo vise od te fotelje. Ali njemu je merak da to ima, svaki euro je svojim radom zaradio i to na telefonu koji sad nema neku komercijalnu vrijednost, davno izasao iz upotrebe . Ja sam ga podrzala iako sam htjela da bude bez fotelje
Pri tome je fotelaj bila na velikom popustu i kosta pola te cifre. Ali nebitno. Svako ima neke svoje prioritete u zivotu koje ne bi komentrarisala time: tako je kad zena/muskarac odredjuju prioritete.

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
@Director Pogrešno si me shvatio. Ne prozivam ja nikoga niti govorim o tome da neko ko može priuštiti sebi ne kupi šta god poželi. Radi sa svojim novcem šta god oće. Ali fotelja od 800+e za moj pojma ne može biti u Crnoj Gori nešto normalno za veliku većinu naroda. I fotelja je samo fotelja. Ne završavaš sa njom ništa. Za 800e možeš da kupiš garnituru, i onda si već nešto završio u opremanju prostora. Sad foteljom nisi ništa.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Vec napisah, sto je to za jedan Samsung novi, sitnica