Results 1 to 25 of 13519

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2021]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Ovdje se Lepetanac ne čita što ko piše, nego predrasude vladaju prilikom procjena naših kolega forumaša kojoj politici smo skloni i kojoj partiji pripadamo! Kad pomenem CG zastavu i himnu odmah sam dps bot i odmah sam fasist koji mrzi Srbe, tako i naši dragi forumaši evo prvi put čuju da ti imas nesto protiv Ban-a iako pola CG zna tvoje ime i zna koliko si nepravde i muka zbog njega prozivio...ali ne, ti si dps bot jer si jasno rekao da si Crnogorac i dičiš se time i ne dozvoljavaš da neko prekraja istoriju tvoga naroda, crnogorskoga i tvojih predaka crnogorskih, ali nijesu naši preci nikad bili lopovi i mi nikad nijesmo lopove podrzavali, niti ćemo...ja i ne reagujem više, neka se igraju. Milo mi je što si pobijedio
    Posto mi lakse da se ignorisem sa njim. Poznata je meni njegova borba odavno, samo izjednacavati njegovu licnu borbu kad mu je zasmetalo dupetu, sa borbom protiv sistema je krajnje licemjerno.
    Ja sam ovdje od 2005 pa sam ispratio poprilicno i sadasnje tviter ratnike, a nekad uticajne forumase. Eno i tamo prosipaju gradjanske stavove mao i nekad na forumu.
    Isti nas je lik zvao izdajnicima kada se nismo slagali poslije 2008 gdje ide drzava. Izdajnici, cetnici, slobovi placenici....
    Drago mi je sto je dobio sudsku pravdu, ali nemoj da smo naivni pa da njegovu licnu borbu sa kumom sad dizemo u nebesa kao borbu sa sistemom.
    Tako mozemo da kazemo i da je Dusko Knezevic najveci borac protiv sistema u CG

2. The Following 2 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)