Results 1 to 25 of 7793

Thread: Trumpova Amerika sa saveznicima & ostatak svijeta

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    424
    Thanks Thanks Received 
    1,366
    Thanked in
    922 Posts

Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Nije problem pricati gluposti, problem je POZIVATE PRISTALICE NA (sto bi reko Šojić) KLINČ, lagati o veoma bitnim stvarima koje nekome mogu doci glave, prevariti...
    Sta je onda ovo ispod npr. (ovo je samo jedan od stotine primjera, ako treba jos reci i izvuci cu ti bez ikakvih problema).

Ne podrzavam Trumpa (daleko od toga!) ali banovanje accounta (i brisanje SVIH postova unazad dugi niz godina) u potpunosti umjesto flagovanje ili brisanje tweeta je totalni idiotizam, pogotovo uzevsi u obzir da je i ranije bilo slicnih tweetova koji su se mogli sprovesti pod isti plasht i pobrisati/banovati ali ih je bila prpa da ne popiju zestoku blokadu. Kako se samo od jednom svi odlucise za ban pred sam kraj mandata, uh, bas se pitam kako...

Sto je najgore od svega mislim da ni ne znas radi kojeg Tweeta je banovan jer da znas shvatio bi da u tweetu nema nikakvog direktnog poziva na nasilje (apsolutno nikakvog!) vec na proteste.
    Cek, jel' u demokratiji zabranjeno protestvovanje? Jesul' zabranjeni tweetovi koji pozivaju na isto? Ako jesu zasto nisu bili zabranjeni prethodnih mjeseci kad su mnoge javne licnosti direktno zvale na haranje po USA na racun "BLM" idiotizma (pod ovim mislim na nasilne proteste, paljenje po USA itd.)?

Ovaj ban socijalnih mreza je samo otvorio jednu veliku, veliku pandorinu kutiju te cisto sumnjam da ce mnogi da ga javno podrze (pod mnogi mislim da lidere razvijenih zemalja zapada).

2. The Following User Says Thank You to beatnological For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)