Ja ne čuh demant ovoga, već naprotiv kaže Rakčević da je odluka sjednice vjerovatno obavezujuća. Pa ono uostalom šta će ti sjednica kako će da se glasa u skupštini ako mislis da glasaš sopstevnom uvjerenju?
Malo nelogično.
Možda mozak da se uključi?! Vješto je izbjegao odgovor juče je li Adžić glasao na toj sjednici protiv...
Pa ako jedina partija za koju se mislilo/očekivalo da neće biti dizači ruke to je URA (zbog svojih članova koji imaju različita misljena i jer su tako pričali prije izbora, a i ljudi procjenili) upravo krenuli to da budu, onda nema nade više u iskreni parlamentizam. Nek mjenjaju taj član ustava ako treba partija da glasa.
Prijeki moram da te pohvalim na tvojoj posvećenosti da pratiš moje postove i pričaš jedno te isto, sigurno imaš mnogo slobodnog vremena, jedan dio trošiš na mene. Moram ti reći da kad mi je stiglo obavještenje da me neko kvotovao i vidjeh i tvoj post odgovorih na i ova ostala, a tebi da bi stavila na znanje da vidim tvoje postove i one ranije, ne brini tvoj trud nije prošao nezapažen,samo nastavi.
A taj zaključak pf svako ko me čitao zna da nijedan skup tokom korone ne podržavam, da ne volim duple aršine, ti snedbivao za graju kod KBC, kao da nema bolesnih van bolnice. Ja ono wtf, pusti buud nije vrijedno repliciranja.
ON TOPIC
Evo će vam izgleda izglasati ove projeme zakona, oko ponoća, neki deja vu osjećam.
Moram priznati da sam ove godine 2020 godine shvatila koliko sam srećan čovjek, jer sam agnostik.

Reply With Quote
Bookmarks