Results 1 to 25 of 3468

Thread: Buducnost parlamentarnog zivota u CG 2020-2024

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    458
    Thanks Thanks Received 
    379
    Thanked in
    232 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Prvo dje citas?
    Drugo daj mi video zapis toga sto je Adžić rekao.

Imas li ti bilo kakav dokaz da taj neko nece glasati po sopstvenom uvjerenju? Daj dokaze.

Do tad nisi u pravu.
    Ja ne čuh demant ovoga, već naprotiv kaže Rakčević da je odluka sjednice vjerovatno obavezujuća. Pa ono uostalom šta će ti sjednica kako će da se glasa u skupštini ako mislis da glasaš sopstevnom uvjerenju?

Malo nelogično.

Možda mozak da se uključi?! Vješto je izbjegao odgovor juče je li Adžić glasao na toj sjednici protiv...

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Je li ovo marianna rekla: "Gasi parlamentarizam!"?? Je li, zivota vi?? Sad, nakon 30 godina jednoumlja, SAD se drznula da to kaze??? Aooo... ali neka.. dobro je ovo. Narod se budi. Pocinje kriticki da razmislja ili.. uopste da razmislja.
    Pa ako jedina partija za koju se mislilo/očekivalo da neće biti dizači ruke to je URA (zbog svojih članova koji imaju različita misljena i jer su tako pričali prije izbora, a i ljudi procjenili) upravo krenuli to da budu, onda nema nade više u iskreni parlamentizam. Nek mjenjaju taj član ustava ako treba partija da glasa.

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    A poznata je ona po tome da joj recimo ne smeta proslava DPS skupova ali joj majka ne spava kad slavi nova vecina. Pa se sva strese od korone i skupova ispred hrama. Ali kad se patriote skupljaju oko srca je obuzme toplina. Cudni ljudi jbg.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    Prijeki moram da te pohvalim na tvojoj posvećenosti da pratiš moje postove i pričaš jedno te isto, sigurno imaš mnogo slobodnog vremena, jedan dio trošiš na mene. Moram ti reći da kad mi je stiglo obavještenje da me neko kvotovao i vidjeh i tvoj post odgovorih na i ova ostala, a tebi da bi stavila na znanje da vidim tvoje postove i one ranije, ne brini tvoj trud nije prošao nezapažen,samo nastavi.

A taj zaključak pf svako ko me čitao zna da nijedan skup tokom korone ne podržavam, da ne volim duple aršine, ti snedbivao za graju kod KBC, kao da nema bolesnih van bolnice. Ja ono wtf, pusti buud nije vrijedno repliciranja.

ON TOPIC

Evo će vam izgleda izglasati ove projeme zakona, oko ponoća, neki deja vu osjećam.

Moram priznati da sam ove godine 2020 godine shvatila koliko sam srećan čovjek, jer sam agnostik.
    Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.
    Okreni na igru!

2. The Following User Says Thank You to the_lady_marianna For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)