Prosjek je nedelju dana , ali ima raznih slucajeva .
Ja sam snimao prije deset dana pluca i posle toga bio kod pulmologa . Izrazene su mi share na plucima ali srecom nije bilo upala , fleka i slicno . Upravo je to razlog za brzo umaranje i pritisak u grudnom koshu a kako mi je rekla doktorka, manje vise je svima isti nalaz ko prelezi koronu (a ima ove simptome) . Suma sumarum nije nista za brigu , nista strasno al malo vise se treba paziti sad mjesec - dva .
Izmedju ostalog ja sam imao i random bolove/probadanja i zbog toga su me poslali na snimanje pluca ali kako rece doktorica i to je jedna stvar koja je posledica korone ( vj nervi malo reaguju )
Sad vec posle mjesec dana od pocetka korone mogu reci da se osjecam bolje . Ostalo je i dalje da se malo brze umaram, da je malo puls visociji i da me s vremena nedje probode po malo ali je daleko bolje nego kako sam se osjecao posle karantina
Vjerujem da ni oni ne znaju sa cim imaju posla i da ima bas dosta stvari na koje utice korona , da se kod svakoga manifestuje drugacije i da definitivno se treba pricuvati i spustiti malo loptu
Sent from my iPhone using Tapatalk

Bookmarks