Čini mi se da par godina unazad CdM nije bio ovoliko ekstreman. U zadnje vrijeme su daleko od ozbiljnog portala, teško da će na ovaj način moći da se približe Vijestima. Uvijek sam se pitao kako bi CdM, Antena M i mediji bliski bivšem režimu reagovali da su prvi došli u posjed onog snimka sa Stjepovićem, da li bi ga uopšte objavili.
Vijesti su se pozicionirale, prvi su objavljivali članke o aferama, utajama i ostalim nepočinstvima. Po logici stvari, u istim su više učestvovali predstavnici bivše vlasti, mada se pisalo i o Careviću i nekim opozicionarima. Za dobar dio "istraživačkog" u njihovim člancima odgovoran je MANS. I oni često prave greške, objavljuju neprovjerene informacije i kasnije izvinjenja. Npr. nijesam primjetio da je neko od ostalih ikada objavio neko izvinjenje, a bilo je mnogo povoda.
Antenu M pratim isključivo svakog petka tačno u petak.ž
Edit: Vazda sam se pitao, ima li CdM portal kakve veze sa ovim forumom? Ko je "vlasnik" ovog foruma?
Last edited by Mile_Djikanovic; 17-12-20 at 21:14.
"The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."
Bookmarks