Jako cudno, obozavam miris burbona i taj jaki smek bureta ali sam uvjek vise volio da pijem scotch zadimljeni reski. Da mi neko oce napravit parfem koji mirise kao kad se otvori jack daniels single barrel dao bih mu para i para, a da popijem to isto pice ne dajem pisljiva boba, uvjek radije red label najprostiji.
Pisao sam negdje prije, meni je ljubav prema parfemima nastala iz ljubavi prema kuhinji i zacinima, pivima, vinima. Prije bih ostao bez bilo kojeg cula nego ostao bez mirisa. Pravim i svoje pivo i grdne pare dajem na kraft, eh kakvih tu mirisa ima..Ovo sto ti kazes miris bureta-najljepsi miris jednog stouta je napravila jedna pivara iz srbije u kolaboraciji. Kabinet 02 pivo odlezalo u starim hrastovim buradima gdje je 7 godina prije lezala rakija koju prave u manastiru Kovilj. Pa onda trapist piva koje ne znas dal da pijes ili mazes na sebeIPA-ovi citrusni, cvjetni..rapsodija. Sad kod sebe imam kilo razlicitih hmeljeva, kakva je to biljka uh. Sve je to povezano i strah me malo dublje da udjem u konjake i viskije
![]()

IPA-ovi citrusni, cvjetni..rapsodija. Sad kod sebe imam kilo razlicitih hmeljeva, kakva je to biljka uh. Sve je to povezano i strah me malo dublje da udjem u konjake i viskije

Bookmarks