Čas je neko pričao tri čas jednu, zato sam se našao na pola. I moja je ideja bila jedna. Ok neka bude jedna.
Što se druge stvari tiče, opet ne bi sigurno 90% ljudi učestvovalo da je predaja fotografija 1 dan. Sad da je tema Most i ja 5 dana ne izađem niđe i nemam moj most da postavim.
poenta moje prvobitne ideje je bila da se malo i fizički aktiviramo a ne da kačimo stare fotografije.
Dio je dakle takmičenja da i ti kao takmičar što prije postaviš fotografiju. Ocjenjivanje ide od kako se prva fotografija postavi, očekujem da dosta forumaša obiđe takmičenje samo da bi glasalo, bar sam takav utisak stekao.
Ja ću probati da navatam neke programere da mi za onaj image uploader urade da ne prihvata fotografije starije od 7-8 dana. Mislim svi možemo mijenjati exif, ali pitanje je ko zna i ko je takvo g.. da to radi.
Ja sam stvarno ovo zamislio kao neku radionicu, đe se nadam da ćemo svi za svaku temu fotografisati svoje radove telefonom i takve fotografije kačiti. Znači fotoaparati zabranjeni, DSLR, SLR zabranjeniSamo telefoni.
Eto dao sam ovu ideju prikupljenih pravila na razmatranje prije no se tema otvori da porazgovaramo još jednom i to je to, do kraja dana da se tema otvori i da vidimo kako će prvo kolo proći.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Samo telefoni.
Reply With Quote
Bookmarks