Quote Originally Posted by hercules View Post
Ne dolazimo nikako da je odijelo skupo. Dolazimo do toga da neodgovornim ponašanjem pojedinaca širimo zarazu pa medicinari moraju da nas liječe jer su odabrali taj poziv a pri tome koriste (nadam se u dobrom dijelu da im je dostupna) opremu koje im koriste i kolege po svijetu.
Ja im neću poašnjavat ništa svakako, jer i ne znam o njihovom poslu ništa samo ću im učinjet toliko da im ne nabačam dodatni posao.

Kad će proći niko ne zna, znamo da je bio prošao u maju i da smo u CG 40tak dana bili bez zaraženih. Mada je to sad već davna prošlost.
I iz ove pozicije krajnje neostvarivo.
Jedna opština je živjela zaključana 15 dana, što ne bi mogao i ostatak države.

Nego dobro, svako za sebe ima pravila i norme pa ko preživi pričaće svoju verziju priče.
Zivjeli smo svi zakljucani, cijela drzava po opstinama je bila zatvorena, ako se dobro sjecam. Evo sad kazu da to nije dobro i da bi vise stete iamlo za gradjane nego koristi, to su opet rekli oni koji to i mogu uraditi i koji su radili nekad prije.
Najvise mi se svidja sto si napisao da svako za sebe ima pravila i norme, tako i treba da bude.
Ako se bojis i ako mislis da ces biti zasticen sa maskom, distancom, uopste preporukama onda to trebas i postovati kao sto i postujes i mogu samo da kazem bravo i super za tebe, zaista bez ikakve ironije ili slicno. Ali isto tako ako ja mislim da mi to ne sluzi nicemu i da ce mi mozda biti jos gore sa tim, onda me postuj kao i ja tebe sto mislis drugacije...ti ces biti zasticen jer nosis a ja ti ne mogu nauditi jer cemo postovati tu daljinu, bez rukovanja, celivanja, okupljanja, vidjanja, kafenisanja....razumijes ?
Svakako si zasticen jer postujes sve, a ja pa koga je briga za mene kad se i sam ne pazim.