Strasno mi smeta sto na svaku kritiku, svaku neprincipijelnost na koju neko ukaze imate odgovor "a nije ti smetalo kad je dps ovo ili ono..." to najblaze receno nije korektno! Prvo zato sto su i ti dps glasaci i mnogi drugi nebitno koje nacionalnosti glasali upravo zato za ove promjene...e pa kad su glasali postene koji nece da lopinjaju, iskrene koji nece da lazinjaju no ce da se drze svojih predizbornih obecanja, onda neka budu posteni i iskreni!
Ne zanima me uopste koliko je df imao glasova ili nije, ali onaj koji nije kadar da ispostuje zastavu i himnu drzave u kojoj zivi, taj nije kadar ni da bude na bilo kojoj funkciji u ovoj drzavi!!! Neka grije poslanicku klupu i da mu je dobro. Neka bude direktor komunalnoga eto do toga im je stalo! Jer da im je stalo do pomirenja barem bi bili vaspitani! A oni su nevaspitani i @Al_ samo slusam tvoje hvalospjeve pipunu i ne vjerujem..."ono" nije za dvije noge!
Pojma nemam kako vlada treba da funkcionise i ko ce koji resor da dobije...ko hoce, ali samo da radi u interesu Crne Gore, sto se mene tice.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks