Quote Originally Posted by Tripleta View Post
Opet se trubi o spustanju df-a ispod 15% (tako ste i za ove izbore govorili pa zakucase na 33%) a braca nikad jaca. I nije tacno da su ljudi glasali zbog Zdravka jer ja tome covjeku glas nisam cuo tokom kampanje, vidio sam da dobro nazdravlja i to je to. Glavni razlog je taj sto su 100% na strani SPC (odbrana svetinja) i jer su 100% prosrpska opcija i Srbima je najlogicnije da glasaju za njih. Kakav crni Zdravko. On je tek pustio glas posle izbora i vidi se da je normalan covjek (posle ovog snimka dje sjedi pored Milete je jasno i kakva mu je ideologija ali ajde, lijepo prica pa mu se pola prasta) ali zna se zasto su ljudi glasali df.

Po prvi put sam posle 30. avgusta osjetio i crnogorski nacionalizam i to od ljudi koji nemaju koristi od partije, nego su se plasili za drzavu. Cak su se pozivali i na oruzje (verbalno, uzivo cuo), jebat majku srpsku itd. Ja sam do sad znao samo za srpski nacionalizam ali po prvi put osjetih i ovaj drugi, tako da dps tek nema sanse da padne, cak ce da ojaca.

Ja sam crnu goru obisao uzduz i poprijeko i znam kako razmislja ovaj narod tako da nema sanse da odje zavlada politika/razmisljanje URE. Vi zivite u nekoj zabludi.
Podjite malo do Zete, Kuca, Vasojevica, Pive, Grblja i otrijeznite se

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemaš ti pojma kao i inače. Nešto sam drugo pisao ali onda kapiram u kojem smjeru priča sa nacaionalistom kao što si ti može da ode i izbrisah.
Quote Originally Posted by wulfy View Post
Da nastavim
Šanse za opciju B su onoliko kolika je moć Predraga Bulatovića u pregovorima (kako to već opisa izvjesni D.Š. na svom fb profilu).

Sent from my Motorola 8400
Odlično ako je tako. Ili se varam pa Peđa ima veliki uticaj.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk