Quote Originally Posted by outline View Post
ja sam uvijek bio fan Bloka V i onog dijela iza Maše. medjutim svjestan sam da treba imati sreće malo pa da se potrefi neki slobodan kad odlučim da trgujem. i onda razmotrih još neke opcije i baaaaš mi se dopala ova zgrada. mada su i one naprijed od nje (put picerije Rome) odlične. ona dje je Sicilija mi je isto na listi. vidio sam da se ondje nešto gradi ali problem je kako reče kolega koji živi u ovoj zgradi što veće stanove ne prodaje niko. a meni jednosoban ne odgovara. mislim neću odmah da kupujem, ali isto ne mogu tek tako da krenem u trgovinu. tako da ostaje ta zgrada svakako, ali gleda se dalje.

miran dio grada, sve je nekako blizu. jedna škola u samom komšiliku, druga malo dalje al opet ne previše. prodavnica, vrtić itd.

rekoše mi danas da u naredom periodu će teško ko tamo stan prodavati

Sent from my iPhone using Tapatalk
I ja najviše volim Blok 5 i da mi j emoglo biti tamo bi živjela Nego nisam od onih koji vole renoviranje stana i slično, pa me to odbilo najviše. Znam da je možda bolaj varijanta ali ne bih o tome jadu radila.
Zgrada dje je Sicilija više enma slobodnih stanova osim par trosobnih u dvije lamele koji gledaju jedan na drugi.