Results 1 to 25 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Quote Originally Posted by kljift View Post
    😁 ali i Crna Gora je stvorena na kosovskom mitu i srpskoj prici. Jedan Staljin je 1941 popove, Suvorova i majcicu Rusiju morao da vrati u igru jer od komunizma, Marksa i komesara nema selameta.
    Narod bez mitova i legendi nije narod. Pola djece i omladine su na nivou svinje i takvi bi zbog mobilnog ili 50 eura ili zaposlenja prodali i Crnu Goru, a kamoli Kosovo i nacionalnu pricu vezanu za to. Takvi su i odrzavali Lomija sa satovima i Majbasima na vlast i jos im je bio kralj. Takav je i sam Lomi, daj ti meni pare i vidimo se Crna Goro.
    Po mom misljenju kum Zorzijanska Crna Gora koju bas sad zivimo mracnija je od najmracnije Medjedje i pogubnija od bilo kojeg rata.
    Isto vazi i za Srbiju.
    Ja se slažem da postoje ljudi koji nemaju razvijen patriotsku crtu u svom karakteru.

Većina je za ovih 30 godina vjernost Crnoj Gori poistovjetila sa vjernošću DPS-u ili nekoj satelitskoj partiji.

Ali za to nije narod kriv. Kriva je politika DPS-a i njegovih saučesnika među kojima najveći dio odgovornosti snosi SDP, jer su uradili apsolutno sve što su mogli da ovaj narod ostane utamničen u kompletnom neznanju i realnom mraku.

Politika druge strane, koja bi nanovo da otvara pitanja jezika, zastave, himne ili Kosova je apsolutno identična DPS-ovoj, samo vuče u drugu stranu i stvara nove podjele.

Mi ako budemo svako 10-15 godina mijenjali zastavu, himnu, simbole ili spoljnopolitički kurs nikad niđe stić nećemo. Samo se iznova i iznova dijelimo i unazađujemo.

Nemamo više vremena za to. Trenutno su na programu individualni i kolektivni napredak svijesti i razumijevanja. 2020. je godina, vremena za emancipaciju naroda nema. Kasnimo 100 godina za razvijenim svijetom i više stvarno nema potrebe da to kašnjenje produbljujemo.

2. The Following 3 Users Say Thank You to Babbo Natale For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)