Results 1 to 25 of 3466

Thread: Buducnost parlamentarnog zivota u CG 2020-2024

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    4,242
    Thanks Thanks Received 
    8,170
    Thanked in
    3,120 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Ili imaš problem sa verbalizovanjem ili sa introspekcijom, jer jedino pitanje koje si postavio je mislim li da ti nešto fali?

Odakle ja znam šta ti i da li ti fali. A pravo da ti kažem, ne interesuje me. Nikad se nisam bavio pojedincima, isključivo pojavama. A fenomen etiketiranja mi nikad nije bio previše interesantan. Držim da je to rezultat nedostatka kapaciteta za apstraktno promišljanje, omiljeno oružje racionalizacije i način da se, umjesto promišljanja o njemu, drugačiji stav ukalupi u sopstveni sistem vrijednosti i okove izgrađenih stavova. Tako da, s obzirom da ti je očigledno lakše svoditi me kao fana DPS-a, koga dominantno interesuje Srbija, samo izvoli. Ali, onda nemoj insistirati na odgovorima. Bez uvrede, ali zaista imam pametnija posla. Afirmaciju možeš potražiti na drugoj adresi.
    Vjerovatno ti zivis kao beg, primas 1500+ eura i tvoja familija,pa te ne zanimaju problemi koji nam bacise drzavu na koljena i osiromasise vecinu gradjana.

Reci cu ti ja ja imam tu srecu da zaradjujem mnogo vise od 80% naroda, ali ja zelim da iostali zive dostojanstveno. Ne mogu ja da budem pod oblake, a ostali moji sugradjani da plivaju u blatu.

Da li tebe zanima opste dobro i pitanja koja sam postavio, ili samo svoje prkno gledas?

Ako samo svoje prkno gledas, kao sto gledas, ti nisi ni c od coeka, a kamoli c od crnogorca. Pa se busaj zastavom koliko oces.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
    Last edited by Mojsije; 02-09-20 at 11:47.

2. The Following 11 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)