Quote Originally Posted by Milosmmm View Post
Ne slazem se. Probao sam dosta TT parfema i originala koje kopiraju. Nije dobra paralela. Zamisli da ferari izgleda identicno kao ford samo je malo brzi, dodato mu par ukrasa na haubu, e to je TT. Ja ih obozavam da se razumijemo i postujem sto je skinuo tako dobro neke parfeme ali to da samo imaju slican dnk je van pameti prica. Klasicne kopije sa dodatim notama da ne budu identicne. Orion/aventus paralela je cak i najmanje bitna. Imam br540 i spirito fiorentino, imam straight to heaven od kiliana i mirisem ovih dana Ursu, imam semplic portrait of a lady i isprobavao sam porporu, isprobavao sam erba puru i kirke..Vece razlike su samo u otvaranju koje traje do pola sata.
Pa moraju biti slicni kad imaju iste note, pa ne izgledaju isto, to je ambalaza, ispod se malo razlikuju i to je sasvim dovoljno, traju duze i dosta puta su i skuplji i sta oces vise. BR540 i Spirito Fiorentino jesu slicni, ali barutno otvaranje koje traje pola sata kod Fiorentina je sasvim dovoljno da su drugaciji, ova dva uzeh za primjer jer sam skoro isao da ih probam. Da je to o cemu mi raspravjamo bas tako bilo bi i prijava za plagijate vec.