Results 1 to 25 of 12160

Thread: Parlamentarni izbori 2020

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    67
    Thanks Thanks Received 
    66
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Ma kakvih crnih 53 % glasova smijeh.DPS je sam imao 41% sa svim resursima da ih sad ne nabrajamo a ne da ga sad preskovi opozicija toliko.
    Za to bi trebalo da svaki peti glasac vlasti promijeni svoj stav i glasa opoziciju-koliko je realno da se to desi?
    Ja ne znam sto se zanose ljudi,DPS pada kad Amerika odluci da ga pusti niz vodu.
    Ne vjerujem da je u proteklih 4 godine od 198 hiljada provladinih glasova sad se predomislilo njih 20 hiljada?
    To je u domenu naucne fantastike,vidim oko mene ljudi su se napalili a ceka ih bolno otreznjenje,zao mi ih je.
    Aha, znači ti misliš da cjelokupna situacija u zadnje 4 godine nije uticala na pad DPS-a i da će
    imati bolji rezultat nego 2016 ? 2016 sa sve državnim udarom i mašinerijom nagurali su 41 % jedva.
    Litije i mobilizacija naroda, poziv Amfilohija da se ne glasa ova vlast dobro ga je uzdrmala i otkinula njegovo biračko tijelo ,sve mi je jasno kad oni do sad njihove ankete nisu objavili nego još šteluju.
    30 godina, da je sve pozlatio mnogo je brate. Njegov plan je da proglasi pobjedu u 20:30h i da onda kaže ako bude demonstracija ne može okupljanje zbog korone i izvede policiju.
    Biće situacija kao na predsjedničke Lekić-Vujanović u par hiljada glasova. Kec u rukavu mu je SDP, pored SD i manjinskih partija. Ali ako padne ispod 35 % ugasio ga je.Računa i na smanjenu izlaznost, ali i njemu je minus to što neće dolazit avioni iz Luxemburga i tu će ga oštetit za par procenata !
    Last edited by George Jung; 03-08-20 at 14:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)