Kad se već žališ na infrakciju, a ja sam ti je dodijelio, da podsjetim na par stvari ili kako ti reče prosvijetlim:
1. 10x smo do sad smo molili da ne pišete o politici, litijama i ostalome na temu o virusima. I bez rekla kazala senzacionalističkih vijesti i informacija.
2. Tebi, i još nekolikicini starijih forumaša smo tolerisali i brisali besomučno postove i opet molili to da ne radite.
3. Tebe, i još par forumaša sam konaktirao na PM i pitao da li si realan da poslije n opomena i napomena opet pišeš o politici i litijama na temu o virusima na koju si mi odgovorio radi svoj posao i sve je OK.

Nakon svega toga ti citiraš Gandalf_White koji piše da niko ne nosi maske ovakvim postom:
Opozicija kaze da ovo nije virus nego jaca prehlada uperena protiv Trampa, vlast kaze da se drzimo odlicno, MCP kaze da je zbog litija, neki doktori tvrde da nema rizika, narod ima svoju neku verziju od prilike do prilike, hiljade "doktora i epidemiologa" setaju gradom i svako ima svoje neke savjete i preporuke... Tako ako i stradamo bukvalno niko nema prava da krivi nikoga.
I čudiš se odakle ti infrakcija?
Stvarno, baš da se neko zapita odakle i zbog čega ti neko dade infrkaciju.
Valjda sam uspio da te prosvijetlim.