View Poll Results: Kako je naša Vlada (država) reagovala na COVID-19 prijetnju?

Voters
117. You may not vote on this poll
  • 1. Reakcija je bila adekvatna i pravovremena

57 48.72%
  • 2. Ništa nije bilo dobro

12 10.26%
  • 3. Reakcija je bila pretjerana od početka

13 11.11%
  • 4. Počeli su dobro, ali kratko je trajalo

35 29.91%
Results 1 to 25 of 9494

Thread: [UPDATE] Crna Gora COVID-19

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    3,569
    Thanks Thanks Received 
    5,895
    Thanked in
    2,833 Posts

Quote Originally Posted by Babbo Natale View Post
    Ukratko samo.
    Tražili ste prijedloge, i ja sam ih naveo. To što gledaš kroz prizmu izbora i politike je druga stvar. Sve ovo gore nabrojano je itekako moguće i lako izvodljvo. Sve se može odraditi, samo ako postoji volja. A volja nije bilo pitanje, već što treba uraditi, da damo prijedloge. Ali dobro, ljepše je pljuvat i kritikovat. Ne samo što je ljepše, nego i lakše.

Izašao sam iz kalupa djelatnosti mog poslodavca. Odlično znam kakve su prilike u CG. Ne bih sad pojašnjavao kako znam, ali na ličnim primjerima znam dosta a preko posla još više. Ne možeš ni da zamislis koliko sam svjestan situacije.
    Svakako, ne brinite se, evo vam juče dr Boban Mugoša reče da se mora sačuvati zadravlje ali i ekonomija. Samo još da vidimo ko će to da govori familijama i rodbini preminulih od COVID-19. A da neće niko, to je nebitno. Koji umrli gore dolje nema veze.

Baš kao u malu IDEA prodavnicu juče na komentar jedne bakice od 70 i kusur godina koja kaže prodavačici zašto ne opominjete kupce da nose maske, aludirajući na jednog mangupa istetoviranog od glave do pete od 20 tak godina. I prodavacica, spuštene maske ispod brade, slegnu ramenima a bakica izađe. Mangup se osilio kad je bakica izašla pa veli ada čoče naživjela se. Druga prodavačica dodaje vala jes, no je strah je li ona sledeća i prasnu u smijeh. Zajedno sa mangupom.
    A bakica, ko bakica. Nečija je žena, majka i baba. Ali dobro, bitna je ekonomija a to što će je ponijet virus pa njena djeca i unučad malo se isplakat nije strašno. Desilo bi se svakako u nekom trenutku zar ne?
    Ali sve to za 3 dana naš narod zaboravi.

I što ću ja kao pojedinac da uradim? Nosiću masku i dalje, ali u neku drugu prodavnicu. Jer ne bih volio da doživim to što je bakica doživjela.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

2. The Following 3 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)