Ne biste vjerovali koliko ne znate
Naravno, da nisam isla ni na svoj rizik ni na njihov, pa valjda ja mene najvise volim, nisam luda.
Majstorima nikad nisat nisma rekla, niti imama pravo, niti ih ja placam. Sve sto vidim, rjesavam sa nadzornim.
Dali smo bas dosta para da bih dopustila da mi se fuserise.
Gando, ti pominjes strane investitore, strane zemlje, ne zanima me to. Ja sam kupila stan ovdje i vrlo dobro znam svakog investiotora i kako ko radi. Bas zato sam trazila da mogu da obidjem svoj stan. Drugacije ga ne bih kupila.
Ne bi bilo lijepo iz postovanbja sto sam pustena da pratim da pricam o svemu, ali nisma samo ja, mogli su i drugi da prate.
Stan u kome sad zivim ima problem sa ventilacijom, kad komsinica kuva sve ulazi u moj stan. Treba li sad da ne ispratim ventilaciju nego da mi se to desi za pare koje je neko bas tesko zaradio?
Moja i vasa shvatanja se bas dosta razlikuju. Da je ovo Njemacka, naravno da ne bih posla na zgradu ali svi znamo dje zivimo, ili ne znamo?
Covjek koji mi je ugradjivao kuhinju je profesionalac. Dala sma mu kljuc, kuhinju je radio tri dana, ja niti jednom nisam usla osim na vrata da mu dodam sokove i dorucak. Kuhinja je ispala savrseno.
Zato savjet za ljude koji kupuju u izgradnji, neka traze da prate. Mi smo stan kupili dok je bila rupa i zato sam mogla pratiti. Nema toga nadzora koji moze ispratiti sve kao vi.

Bookmarks