Quote Originally Posted by Totalno Lagan View Post
Zar je neko stvarno kupovao stanove tamo za 1300e?
Auh!
Malo vam je teska prica narode.
Evo ja sam poslom vise vezan za primorje pa sam uzeo stan u Budvi od podizvodjaca- covjeka ciju familiju poznajem dosta dobro i za kojeg znam da nije prevarant. Pozicija i spratnost stana je odlicna i izasao me na kraju kvadrat oko 1200 eura, jer je balkon ispao duplo veci od predvidjenog zbog nekakve "zelene povrsine" sto god im to znacilo
Eto sam otkrio o kom se investitoru radi, kad sam cuo da ista firma prodaje stanove na Tuskom putu medju onim skladistima za 1250 eura, shvatio sam da sam napravio dobru trgovinu. A jedan sumnjivi podizvodjac mi je nudio isti takav stan za manje para.
Nijesam stan uzeo zbog turizma i rentiranja vec da tamo zivim makar pola godine, tako da me zabolje oce li cijene jos padati ili ne, ako panu skocice ponovo, ne sjekiram se mnogo oko toga. Ne bih ni kupovao nista zbog sve ove situacije da me kuci nijesu pritiskali da micem pare sa banke, svaki dan su me cimali i slali mi slike stanova i agencija, stvarali mi neku paniku i nervozu, tako da sam pocinuo kad sam uzeo taj stan.
Platio bih kvadrat 100e vise da ne prolazim ponovo kroz tu muku.

A ljudi valjda kupuju stan zbog neke potrebe, lokacije, dijela grada, meraka nekog a ne zbog kalkulacije oce li skocit kvadrat stana 100 eura za 10 godina. Ja ne bih zamijenio svoj stan u Pg za neki drugi dio grada koji mi se ne dopada sve da znam da ce vrijednost 3x da mu skoci. Valjda to treba da bude dom u pravom smislu rijeci a ne da se patis nedje dje ti se ne dopada zbog neke sitne racunice koju mozes na hiljadu drugih nacina da zaradis i napravis.
Kupuje je naravno stan/kuća đe ti se sviđa ali isto tako se gledaju i druge stvari ako se odlučiš nekad za prodaju, da ne izgubiš...

Sent from my SM-G973F using Tapatalk