Originally Posted by
Hell Raiser
uglavnom kad se to desava, hrana nije odgovarajuca. najcesce im nedostaje vitamina u ishrani, sto znaci da hrana nije dobra.
sledeci problemi su gliste, pa pas izbaci nesvarenu hranu, koja mu nedostaje pa se tako "dohranjuje". isto se odnosi ako psu ne dajete dovoljno hrane za njegovo godiste i tezinu
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ovo je moguće, jer ja sam tati odnijela granule neke sa lososom ili tako nekako....i dajemo joj kapi uz granule neke vitaminske i svako jutro kalcijum, po jednu tabletu ona skrcka....ali tata hrani mačke sa nekim hlebom umočenim u ono ulje što im od ručka ostane, pa im zamuti to sa hlebom i natopi vodom i to im da i ona je naravno trčala na to i jela, pa posle nije htjela granule...dzaba sam ja tati pričala...a dajem joj i živo jaje kad god dođem to bude par puta nedeljno...tako da vjerujem da ili ne jede koliko treba u smislu da ti starome čovjeku ne možeš objasiti da je to kuče koje treba da jede više puta dnevno, sad bi trebala dva puta da jede, napunila je 6 mjeseci, jer on veli kako se nikad pašče niej no po jednom hranilo...ma ne pitajte me za muke moje! Ili joj je dakle malo, pošto ne jede dva puta, ili joj je obrok siromapan hranljivim materijama pošto granule u kojima ima sve što joj treba, ona ne pojede kad se nabuca leba i masti!
Ja kad dođem ona pojede granule i sve, ali ja nijesam tamo svakog dana...nažalost...

Originally Posted by
goozica
I ja smatram da joj je ipak falilo nesto
sigurno....ja vjerujem da od te nezdrave hrane jer ona je mala pa je alava, čim sipaš mačkama ona bi to pojela u slast a posle neće granule, ili je sita, ili joj njesu privlačne
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks