Aj vala ako budeš htio prodaću ti ja svoj, ne palim ga u zadnje vrijeme, bezveze mi stoji.
U pitanju je Superslim Garnet red limited edition od 500GB, fino očuvan.
Instaliran Hen i ubačeno 20-tak popularnih igrica, koje se lako mogu obrisati i ubacivati nove, mada ima prostora još dosta.
Radi besprekorno, ventilator na minimumu i ne čuje se.
Korišćen u stanu u kom se ne puši(ovo uglavnom niko ne pita, a meni je dosta bitno, jer ne podnosim da mi elektronika džazdinja na duvan).
Cijena je 150 eura sa jednim džojstikom. Obzirom da si rekao da ti ne trebaju džojstici, onda može za 130 konzola. Znam da se povremeno PS3 prodaje za ~100 eura, ali ja svoju cijenim malo više, jer je ipak malo rjeđi model od običnih debelih.
Da znaju i ostali ako ti ne budeš htio, neću je spuštati centa ispod toga, radije ću je ostaviti sebi, pa će mi se možda igrati jednog dana.
U slučaju da hoćeš, što se tiče povjerenja, kupovao sam ljute soseve od tebe a i jedan si od napopularnijih korisnika na forumu, tako da ja tebi vjerujem i poslao bih ti konzolu poštom o svom trošku. Kad je preuzmeš, upališ, provjeriš sve, onda ćeš mi poslati pare. Ako ti se nešto ne svidi, slobodno je pošalji nazad, nikakav problem.
Naravno, dolazi hdmi i naponski kabl uz nju.
![]()

Bookmarks