To sto navodis je i meni palo na pamet.
2 puta sam naisao na takav oglas i nijesam se dalje interesovao. U oba slucaja je cijena bila povoljnija a vjerovatno je mogla jos da ide dolje.
Tako da su se vjerovatno do sad prodali i da im je naletio neki drugi "spasilac".
Meni predstavlja problem kad neko nesto prodaje od muke, taj ce prodavac cijelog zivota da me gleda kao nekog neprijatelja koji je iskoristio to sto je u nevolji. Zasto bih to radio za svoje pare koje sam posteno zaradio.
Nema kod mene nikakvog licemjerja, te stanove ne bih nikad uzeo, kao ni stanove koji se prodaju preko izvrsitelja. I tu bi covjek mogao da nadje opravdanje, bolje da ga kupis ti na drugi krug prodaje i da covjeku ostane nesto novca, nego da ga banka proda u neko bescijenje u narednim krugovima.
Po tvojoj logici, ispada da im na taj nacin zapravo pomazes.
Nijesam cak ni sujevjeran niti vjerujem u karmu koju sam pomenuo, ali to mi se jednostavno ne dopada.
Sa druge strane, nemam problema kod kupovine od investitora, sve i da oni prodaju od muke. Jer to je trgovina i na te stvari covjek mora da bude spreman. Sad mozemo da se vrtimo u krug i da pricamo da se svodi na isto, ali nije tako, nije isto kad neko prodaje porodicni stan dje je proveo cijeli zivot i tamo neka firma koja prodaje 300 stanova, cisti biznis i tgovina dje neko moze da kiksa.
Meni samo nije jasno zasto ljudi uopste navode iz kojih razloga nesto prodaju, bil oda je to lijecenje, dugovi, poslovi ili nesto deseto. Odredis cijenu, zavrsis to sto treba i to je to, svako svoj posao.

Bookmarks