Results 1 to 25 of 244

Thread: Donacije povodom Corone

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

S obzirom na ovoliko novca koliko je nasem zdravstvu obezbjedjeno putem donacija, ne bi bilo lose (cak bi bilo i pozeljno) da drzava bar nesto sredstava koja su planirali za zdravstvo usmjeri na socijalno ugrozeni dio stanovnistva. Znamo svi da takvih nije malo.
    Dok se vecina nas o jadu zabavlja ocemo li u trgovinu s maskom ili bez nje, s rukavicama ili bez njih, ocemo li trgovati za par dana/nedelju ili vise....
    S druge strane dosta veliki broj ljudi/porodica ceka svojim kucama pomoc, ne razmisljaju ni o osnovnim zivotnim namirnicama jer ih nemaju sa cim kupiti...
    Cekaju oce li se neko smilovati, oce li mozda drzava nesto udijeliti, ili neki donator, bilo ko...
    Izmedju ostalih pratim stranice Banke hrane, humanitarne organizacije Rozaje i jos neke..... i jednostavno ostanem bez teksta i muka me uhvati kad vidim u kakvim uslovima ljudi zive,
    kako dosta djece odrasta, bez obroka po dan/dva i vise, bosi.....

Mi u zdravstvo mozemo a i ne moramo ulagati previse, vidimo da i najbolja zdravstva padaju u ovakvim okolnostima.
    Nama u zdravstvu fali samo dobra ruka i dobra organizacija. Mislim ko i u svemu.
    Mi treba da iskorjenimo siromastvo. To je nenormalno uzelo maha i drzava se mora pozabaviti s tim cak i u ovakvim trenucima.
    Tuzno je i neshvatljivo da pored ovoliko novca bilo koje dijete odrasta bez osnovnih zivotnih uslova.
    Dosta puta ispricana prica ali morao sam....
    Last edited by BlackVelvet; 06-04-20 at 21:35.
    Who let the dogs out

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)