Originally Posted by
zvoncica
Ja uopšte ne ontam što vi oćete i nećete...odje na forumu se zamalo linčova Dragi, pa mu đecu isprozivaste pa nema koja lažna vijest nie proturena i ovdje i svuda po društvenim mrežama, u jednom momentu je i baba koja je došla i odma legla bolesna obišla svadbe i sahrane sve koje su se odvile od Tuzi do Ulcinja...i sad vam smeta spisak!?
Onda je vlada obajvila da će da objavi spisak (nije nijednom riječju rekla da će objaviti imena prekršitelja, ali ste podržali taj korak i shvatili to kao da će da objave samo imena prekršilaca) ushićeni bili i neka će pa vam se dopada i sad odjednom ne valja..
Kome će tako vam svega ovo napraviti neki problem od života?! Što je ovo javni žig? Pa svaki dan ovi novinari zovu telefonom osobe koje su u izolaciji i pričaju preko vibera sa njima....veliki posao što su u izolaciji, samo da budu dobro! I neka budu savjesni, a vjerujem da će biti savjesniji ovako kad znaju da se zna koji su...a realno ko može ove ljude propratiti? Mnogo ih je i nijesu zbilja ni savjjesni ni edukovani tako da izolacija njima znači Ne mrdam niđe, samo do komsinice i sl.gluposti...Neka se zna ko su, a što se tiče ovoga, a sam prije bila za neke vbaš visoke kazne i to da im se lijepo objasni, onako naširoko i ndugako kako dovode sve ljude oko sebe u opasnost i da im se kaže da će u slučaju da napuste izolaciju imati jednu kaznu, u slučaju da se zbog njih neko razboli ovoliku, a u slučaju da neko umre krivičnu odgovornost kao za ubistvo sa preudmišljajem pa neka izvole neka šetaju!
jedina mana ovome zakonu je što ljudi nemaju obraza ni stida, pa se može desiti da vide ime na spisku da im se pričini da je to taj neko koga oni znaju i da prijave ljude bezveze....ako se to bude dešavalo brzo će ovi ukinut ovu odredbu jer ovavih lovaca na vještice ka nas nema niđe!
Inače potpuno sam saglasna da trebaju biti kažnjeni ako prekrše pravila...ključno je pitanje, što su jutros na Trebjesi radili i taj Baletić i naš dragi forumaš koji bi ga prijavio???? Ako znamo da je preporučeno da se što manje izlazi, da se bude odgovoran i prema sebi i prema drugima, onda okle na Trebjesu?
Eee moralisti moji?!
Bookmarks