Quote Originally Posted by Dutch View Post
Meni je lambda pravila problem, pa turiraj i o cudu radi, dzabe bilo natezanje itd
Ova smijesna vracanja sa tehnickog su za rubriku vjerovali ili ne..
Ja kad sam nesto cackao oko kola - makao sam bio jednu sondu i tako ga poveo na tehnicki i ovaj mi je na izduvne rekao sto je ovo ovaj zivo gorivo izbaca. -> da je bio izbacio nesto grdilo -> ali nikakav problem nisu pravili -> znam ljude znaju oni mene. ovakva vracanja su samo da upisu u svesku da su ponekog vratili na ponovni tehnicki..

Quote Originally Posted by straus View Post
Sad u martu treba da registrujem auto i da ga prevedem na moje ime, imam oblascenje od vlasnika, koja je procedura za prevod?

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Quote Originally Posted by darko cfc View Post
S kupoptodajnim ugovorom u poresku na drac predas sacekas nedelju dana platis nakon toga odneses sta ti daju na tehnicki pa ce oni ostalo zavrsiti predati i ostalo ako je auto na drugi grad vracas tablice ako je iz pg ostaju iste

Sent from my P 30 pro using Tapatalk
Ja kad sam prevodio kola -> posao u osiguranje prije (tehnickog) tamo upisali br. licne od prehodnog vlasnika uzeli knjigu da vide vrijednost vozila obrnuli jedan br. i sve bilo zavrseno -> kakva poreska kakvi advokati..
----------------------------------------------------------------------------
Mislim za njega ce biti malo drugacija procedura samo neka podje u osiguranje dje reg. kola i oni ce mu tamo sigurno sve zavrsiti..