Originally Posted by
Bugi
Nevjerovatno je kako tako jednostavne stvari upropaste.
Sa jedne strane razumijem i kompaniju Viber jer je u suštini njihov proizvod besplatan a baza korisnika se povećava svaki dan, pa se time povećavaju i troškovi održavanja.
Da bi se sve to redukovalo i serveri smanjili opterećenje odrađeno je ovo "nazovi rješenje".
Pricas kao da Viber nista ne zaradjuje... Reklame... Viber out... pa i ostale gluposti poput stikera, igrica i sl. A i sve je to bzvz u poredjenju sa maticnom kompanijom Rakuten koja barata milijardama (i bilionima).

Originally Posted by
Bugi
Sa druge strane videa koja primam na WhatsUp su mnogo boljeg kvaliteta nego na Viber, pa mi nije jasni kako misle da napreduju sa ovakvom konkurencijom.
Svakako. WhatsApp bolji u svakom smislu, ukljucujuci i ovaj kvalitet slika i snimaka koji se salju.

Originally Posted by
Bugi
@Fidel Castro, čak i da se odradi ovo što ti kažeš meni ne može preko 200MB fajl.
Pa dobro, i ti sad oces previse
Kao sto tekoh, ja bi bio zadovoljan i sa dosta manje. Cak i da vrse neku kompresiju ok ali ne da se po$eru na snimak u potpunosti i da ga skroz uniste... Ne mogu postavljat' primjer (privatne prirode je snimak) ali vjerovatno vecina vas moze da zamisli kako bi izgledao snimak koji sa 60-ak MB se kompresuje na 3MB i to algoritmom koji nije bas zavidan.
Ako oces bas velike fajlove da saljes onda nema druge opcije nego upload na neki cloud i slanje linka za download.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Bookmarks