Vozio sam ova sociva par dana, ali sam ih maknuo prije tehnickog (a na kraju su me vratili zbog zutih sijalica u maglenke)
Danas sam ih opet vratio.
Instalacija traje otpilike 15 minuta...(osim sto sam morao da napravim instalaciju sa relejom, jer na moje auto ne radi ablender sa ledom, otpor je drugaciji od halogen sijalice)
Inace mi ovaj rece da je led potpuno legalan za sad, i auto moze proc tenicki, bitno je da ne prosipa svjetlost svuda...ne mora imat sociva, ni prskalice ni nivelaciju kao ksenon.
Ova mini sociva mogu da se steluju na milion nacina...kratko svijetlo gore-dolje, lijevo-desno, cutt off linija moze da se rotira, dugo svijetlo gore-dolje, lijevo-desno...Moglo bi danima da se steluje. Ja sam ih stavio tako kao sto su dosla i svijetle fenomenalno.
Kratko svijetlo koje je kroz socivo je brutalno, dugo je ostalo isto kao kod halogena jer baca sa reflektora, opet super...Nikome ne smeta, ne baca visocije od zadnje branika/tablice/ gepeka zavisi od auta koje je ispred mene...Uglavnom nikome ne bije u retrovizor da smeta
Cut off jasno definisan, kao fabrika, nocas cu slikat
evo kratak video

Reply With Quote
Bookmarks