Quote Originally Posted by monitor View Post
Jeste li banovali i Milosa, jeste? Svaka vam cast, radite ka' na traku.
Ne znam i nikako da razumijem sto ce vam (vama iz administracije i bilo kome drugom) forum (skoro)istomisljenika? Zasto se na ovo mjesto ovoliko pazi, jel' stvarno imalo znacajno (ili nedajboze opasno) za bilo koga sto ovdje dvadesetak ljudi govori? Ako jeste, ako se ovaj forum motri i ako je nekome jako stalo kako ovo ovdje izgleda, budite drugovi pa me upozorite da ne se..m dalje, jer mogu da na..ebem. Puno sam pustio jezik i cinim strasan krimen - pricam sto mislim.

pozdrav,
Monitore, nije forum istomisljenika i nikome, ama bas nikome nije ni stalo do toga da takav bude. Ne motri ga niko,a i ako ga motri jednako to radi i meni i tebi i bilo kom forumasu. Nikad se na ovom podformuni nije manje brisalo nego sto je zadnjih mjesec dana a tesko bi se reklo da su pricali istomisljenici ono "ja tebi serdare, ti meni vojvodo". Pored svih objasnjenja koje svi vide i krajnje dobronamjernih molbi ( koje svi ne vide) Milos je pokusao da istjeruje svoje namjere da skoro svako njegovo misljenje zasluzuje da ima poseban topic iako je identicno misljenje postavio na vec postavljenoj temi koja je izuzetno aktivna i gotovo uvijek pri vrhu foruma.