Results 1 to 25 of 25848

Thread: Mjesta gdje se dobro jede

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by DJuzla View Post
    Ono bi radilo zanavijek da je ostalo na onoj lokaciji, ali ja imam informaciju da je prosto istekao ugovor za zakup onog prostora, i valjda, da li vlasnik prostora ili zakupac nijesu thjeli da se ugovor obnovi.
    Uglavnom, otvori se on ponovo na drugoj lokaciji, na bul. Ivana Crnojevica, nedje kod danasnje Skolijere, ali nijesu tu puno trajali.
    Bez obzira na sve pozitivne stvari koje sam gore pomenuo, izgleda im je ta promjena lokacije presudila, sto je, priznacemo nepravda, jer ipak su i dalje bili u centru grada a ugasili su se.

Ako nisam nešto pobrkao, sin vlasnika prostora je otvorio kafić sa ortakom pa zato nije prostor ponovo dao u zakup. Taj ortak je sin nekog policijskog inspektora koji je svaku kaznu za glasnu muziku poslije propisanog roka "sređivao" tako da je sinov lokal bio bez konkurencije jer je jedini radio i poslije propisanog roka. Kasnije je ortak isplatio vlasnika prostora i nastavio sam da radi. Opet, ako nisam nešto pobrkao, taj ortak je jedan od najboljih drugova Edina Kolarevića, tako da ni to nije odmoglo. A sin toga sad već bivšeg vlasnika lokala, ako je uopšte živ, nekadašnji je košarkaš u pokušaju Filip Leković. Opet, nisam sto posto siguran da je sve ovo vezano baš za lokal đe je bio Voda u kršu ili neki sa kojim se graniči.

Od prostora kod Školijere su brzo odustali jer nije imalo previše prometa, a gazde su tvridle da su ih radnici potkradali, dok radnici tvrde da je lokal zatvoren i da su im gazde ostale dužne nekoliko plata. U svakom slučaju su htjeli da se posvete restoranima i catering službi koji su se dobro razradili u međuvremenu.
    Last edited by ćepanica; 17-06-19 at 20:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)