Quote Originally Posted by mexiko View Post
A cije su čirlidersice DF, ako uzmemo u obzir da zagovaraju interese drugih drzava? Dje idu po misljenje i planove djelovanja? Dje su nosili badnjake (upregli ih ka magarce, posto za bolje i nijesu) Znas li koliko me zabolje ona stvar za Kosovo? Ambisalo se 100 metara pod zemljom, ne bi ti se mnogo nasjekira. Ni za Kosovo ni za bilo koje druge. Prvo i osnovno, interesuje me ovo u CG, dje zivim i dje mi se djeca podizu. Neces bit mnogo stariji kad ista Srbija prizna Kosovo i sve se lijepo dogovore, pa pravi. Ja i dalj etvrdim da je DF izpljuvak ovih sto su na vlasti. A evo svaki dan se to sve bolje vidi. A zdravo bili pa vidjeli. Mozda su skuplji od Pajovica i druzine, ali bolje zavrsavaju posa. A mislim d ace oni prvi javno i na sve nacine pokusat da sabotiraju sve ovo. Evo da vidimo.....mozda grijesim
Ne znam đe idu cirlidersice DF-a ali koliko vidim ođe su spremni na svakakve zahtjeve klijenta i gazde. Sve sami primjeri hrabrih i casnih . Ko da citam onu slinu od Nikolica , bivseg novinara

Sent from my SM-G930F using Tapatalk