Originally Posted by
Ostoja
Da si pazljivo procitao moj post vidio bi da nemam primjedbu na brisanje postova koji se ne odnose na temu. Moja reakcija je bila izazvana time da sam dobio nekakve kaznene infrakcije i upozorenja samo zbog jednog posta, koji je bio reakcija na post ciji sadrzaj mi je zasmetao, pa sam reagovao. Mislim da je reakcija moderatora bila neprimejrena i pretjerana.
Kljucno pitanje je koliku toleranciju trebaju da imaju moderatori kada je rijec o skretanju s teme. Trolovanje svakako ne treba dozvoliti. Ali, ako se, recimo, povede rasprava o "zastavama", a to jeste bila tema izbora u Tuzima, koliko treba ogranicavati diskusiju, a da se to ne pretvori u njeno gusenje? U cemu je problem da se vodi rasprava o UCK zastavi, ako je i ta zastava bila na proslavi pobjede albanskih partija?
Pitanje granice je po pravilu delikatno. To se odnosi i na granice slobode diskusije na ovakvim forumima.
Evo opet, da ne ostanes uskracen sa objasnjenjem jer da neko cita tvoj post a da nije pratio temu.. mislio bi da nidje 'off'-a nije bilo...

Originally Posted by
Fidel Castro
Znaci da skratim: od izbora u Tuzima ste posli u off koji veze nema sa temom i to je cinjenica. Od onoga sto sam uspio da vidim, pominjali su se drugi gradovi i opstine, diskoteke i cevabdzinice po BD, OVK, UCK, Velika Albanija i teroristi, cetnici i ustashe, zastave Srbije i cetnicke zastave, vjerska podjela na pravoslavce, katolike i muslimane, nacionalna podjela na sve moguce 'grupe', od Tuzija se poslo do Srbije, Makedonije, Kosova pa se doslo i do Francuske kroz citavu istoriju nasih naroda i narodnosti... itd. itd.
Ako i pored svega ovoga smatrate da ste se drzali teme i da su post-ovi neosnovano pobrisani, treba sebe da preispitate a ne moderatora.
Mislimo li na istu temu?

Originally Posted by
extravaganca
Ja znam da mi se nabralo kaznenih poena na tu gemu:-)
Možda negdje i sa razlogom ali nije realno da pričamo samo o izborima i da se ničeg drugog ne dotaknemo. Kad sve to ima veze jedno sa drugim. I naravno da svi ne vidimo stvari isto i da mora doći do rasprave, ali mislim da nije ni u jednom trenutku prešla granicu nekog poštovanja. Bar za mene.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Apsolutno se ne bih slozio sa tobom a vjerujem da nisam jedini. Bilo je dosta otrovnih komentara koji su izazvali svakakve odgovore i reakcije.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Bookmarks